Energetische Therapie

Fijn dat we elkaar gevonden hebben. Ik nodig je uit om binnen te komen en aan je helende werk te beginnen. Elke gebeurtenis in je leven heeft je wat te vertellen. De manier waarop jij je leven inhoud geeft; laat zien wie jij bent Elke lichamelijke en geestelijke klacht laat je weten dat er iets is dat om aandacht vraagt: Ergens blokkeert je energie, stroomt niet meer goed door en gaat vastzitten. De mens is een samenspel tussen lichaam en geest en je denken heeft invloed op je lichaam . Alles wat wij in ons leven meemaken wordt opgeslagen in het energetisch veld en als herinneringen in je lichaam, Deze tijd vraagt een andere benadering van de mens. Men is gevoeliger geworden voor div. energieën. Door alles wat leeft stroomt levensenergie en je ware Zelf is de zuivere energie die je in wezen bent.

Voel je vrij om jezelf te zijn
En om je te ontwikkelen
Jij mag er zijn zoals je bent
Je bent al goed zoals je bent
Alles wat je nodig hebt; is er al

Als je weet wie je bent ga je verder zoeken. De langste reis is de reis naar binnen. Dan kom je verrassingen tegen. Want onder al die maskers zit je 'echte zelf'. De 'pure jij' die deel is van alles.

Is dit wat je wilt of zoekt?

Dan kan ik je begeleiden met levensvragen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau ofwel; de weg naar huis te vinden. Er wordt gekeken waar de energie vrij stroomt en waar zich blokkades hebben gevormd. Het belangrijkste is; dat je gezien wordt op wezensniveau. Hierin gezien worden is op zichzelf al helend. Zo kan ik een doorgeefluik zijn van de energieën, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten; zodat vastzittende energieën weer stromen; dit noem je ook zuivering van de aura- je rommel opruimen- Een reading wordt afgesloten met een Healing om het proces te ondersteunen. Alles is met elkaar verbonden; een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de Aura/chakra Healing is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

Door blokkades op te heffen kunnen de cellen herstellen, kan je beter functioneren en voel je je beter. Geluk ligt dicht bij harmonie, het is nog geen is-gelijk. Maar in rust en evenwicht zit iets onuitgesproken goeds. Daardoor ga je lekkerder in je vel zitten, en je 'pure jij' komt naar boven.